Színvonalas, újszerű, jó életerekkel rendelkező lakóház botanikai jellegű kerttel eladó


Alsóörs központi, csendes zsákutcájában vált eladóvá ez a kifogástalan állapotú, újszerű, minőségi anyagokból színvonalasan megépített, jó elrendezésű, remek életteret biztosító lakóház változatos növényvilágú, botanikus kertet idéző telekkel. Önkormányzat 450 m, boltok 600 m, strand 850 m, vasútállomás pedig 1 km távolságra található. Nyaralónak, állandó lakhelynek, nyaraltatásra, céges nyaralónak egyaránt kiváló választás.

Azonosító: cs_40494
Hasznos alapterülete: 95 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: Vaillant gázkazán radiátorokkal
Telek területe: 773 m2
Egyéb helyiségek: két autó beállására alkalmas garázs, tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 95 millió Ft

A részben alápincézett kétszintes épület 2000-ben épült. Masszív épület 38-as téglafalakkal, vasbeton födémekkel, Sofa hőszigetelt fa nyílászárókkal, fa tetőszerkezeten nád fedéssel. A jelenlegi tulajdonosok elvégeztek rajta néhány felújítást, pl. a kert kialakítása már az ő terveik alapján készült, a terasz és garázs burkolata, utcafronti kerítés is cserére került, illetve két éve cserélték ki a gázkazánt. A ház összes hasznos alapterület 200 m2. Az épület hátsó része alá került a pinceszint, ahol egy kb. 35 m2-es, két autó beállására is alkalmas garázs, valamint a lépcsőház tárolóval került kialakításra. Itt található a Vaillant típusú gázkazán, mely a meleg vizet is előállítja. A főbejárat az utca felől nyílik, egy fedett belépőn jutunk a házba, ahol az előtér fogad. Onnan nyílik a nagy fürdőszoba, ha pedig tovább megyünk, az étkezőbe jutunk. Az étkezőből nyílik a konyha, abból pedig a kamra. Az étkező a lépcsőházban folytatódik, és az étkezőhöz kapcsolódik a félkör alakú világos nappali is, ahonnan több ajtón is ki lehet menni az előtte elterülő szintén félkör alakú kertkapcsolatos teraszra. Itt érdemes sokat időzni, mert csodálatos látvány tárul az ember szeme elé: a gyönyörűen kialakított kert látványa, ahol hallható a patakocska csordogálása és a hálás madarak trillái. Térjünk vissza a házba és a világos, kényelmes lépcsőházban sétáljunk fel a tetőtérbe. Felérve egy előtér fogad, melyből a többi helyiség nyílik. A három hálószoba és a tágas fürdőszoba. A délre néző szobák előtt egy kb. 12 m2-es erkély található, ahonnan kicsit látszik a Balaton és az egész hátsó kert. Az ingatlan összközműves, légkondícionált, a fűtés a pinceszinten található gázkazánról radiátorokkal biztosított. A kert mérete 773 m2. Egy kis előkert után, az utcafront közelében áll a ház, jobb oldalán pedig egy fa szerkezetű, fedett gépkocsibeálló. A kertben térkövezett és murvázott kerti utakon tudunk közlekedni a számos növény és növénysziget között. Találhatók itt különböző pálmák, törpefenyők, oszloptuja, eukaliptusz fa, olajfa, kisebb bokrok, virágos növények, pl: rododendron. A patakocska fölött egy híd ível át. A kertben sétálva az embernek olyan érzése van, mintha botanikus kertben járna. Közben meg lehet pihenni a kihelyezett kőpadon vagy a garázs előtt kialakított pihenőrészen. A növények locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Alsóörs Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Alsóörs Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Alsóörs

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Vízközeli, osztatlan közös zártkerti telek Alsóörsön eladó

Alsóörs zártkerti részén vált eladóvá ez az osztatlan közös tulajdonban lévő telek közel a vízparthoz. Némi rálátás is van róla a Balatonra. Megközelítése jó minőségű aszfaltos úton lehetséges. Kb. 1 km-re van strand, halásztanya.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Panorámás zártkerti telek közművekkel, - lakókocsi elhelyezésére alkalmas - eladó

Ha szeretne egy olyan kis területet, ahol elhelyezhet egy lakókocsit és még a Balaton látványában is gyönyörködhet, akkor jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! Alsóörs és Balatonalmádi között eladó ez a művelés alól kivont panorámás zártkerti terület.

Részletek