Panorámás zártkerti telek közművekkel, - lakókocsi elhelyezésére alkalmas - eladó


Ha szeretne egy olyan kis területet, ahol elhelyezhet egy lakókocsit és még a Balaton látványában is gyönyörködhet, akkor jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! Alsóörs és Balatonalmádi között eladó ez a művelés alól kivont panorámás zártkerti terület.

Azonosító: t_10453
Hasznos alapterülete: 0 m2
Szobák száma: 0
Fűtés:
Telek területe: 651 m2
Egyéb helyiségek:
Hőszigetelés:
Szintek száma: 0
Közművek: víz telken, villany utcában
Irányár: 4,5 millió Ft

Megközelítése jó minőségű aszfaltos úton lehetséges. Osztatlan közös tulajdon, sajnos megosztani nem lehet, de egymástól függetlenül használható a két telekrész. Jelenleg elhanyagolt, irtása folyamatban van. Mérete 651 m2. Három oldalról bekerített, csupán a két rész nem került egymástól leválasztásra. A közművek közül a víz bekötésre került, van egy kerti csap. A villany az utcából beköthető. A telken található egy kb. 12 m2 alapterületű pince. A jelenlegi szabályozás szerint nem beépíthető, de lakókocsit el lehet rá helyezni. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Alsóörs Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Alsóörs Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Alsóörs

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Vízközeli, osztatlan közös zártkerti telek Alsóörsön eladó

Alsóörs zártkerti részén vált eladóvá ez az osztatlan közös tulajdonban lévő telek közel a vízparthoz. Némi rálátás is van róla a Balatonra. Megközelítése jó minőségű aszfaltos úton lehetséges. Kb. 1 km-re van strand, halásztanya.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Színvonalas, újszerű, jó életerekkel rendelkező lakóház botanikai jellegű kerttel eladó

Alsóörs központi, csendes zsákutcájában vált eladóvá ez a kifogástalan állapotú, újszerű, minőségi anyagokból színvonalasan megépített, jó elrendezésű, remek életteret biztosító lakóház változatos növényvilágú, botanikus kertet idéző telekkel. Önkormányzat 450 m, boltok 600 m, strand 850 m, vasútállomás pedig 1 km távolságra található. Nyaralónak, állandó lakhelynek, nyaraltatásra, céges nyaralónak egyaránt kiváló választás.

Részletek