Balaton közeli, panorámás, zártkerti nyaraló Alsóörsön eladó


Balaton közelében, Alsóörs külterületén vált eladóvá ez a panorámás nyaraló. Horgászoknak kiváló lehetőség, mivel két horgásztanya is van a közelben. Budapestről is könnyen megközelíthető.

Azonosító: ny_30444
Hasznos alapterülete: 66 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: cserépkályha
Telek területe: 650 m2
Egyéb helyiségek: pince
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, egyedi emésztő
Irányár: 27,9 millió Ft

Az épület egy déli tájolású, 1980 körül épült, kétszintes házikó, részben alápincézve. Főbb szerkezetei: beton sávalap, tégla falak, fa födém, fa tetőszerkezeten cserép fedés, fa nyílászárók egyrétegű üvegezéssel, spalettával. A burkolatok járólap, cementlap és szőnyegpadló, a szobákban egyedi beépített szekrények találhatók fából. A nyaraló hasznos alapterülete 66 m2. Az épületbe a tágas, Balatonra tájolt teraszról lehet bemenni. Az üvegajtón belépve a nappaliba jutunk, melynek hátsó részében kapott helyet a konyha. A nappaliból lehet lemenni a kéthelyiséges pinceszintre, ahol egy borozó és egy kis konyha került kialakításra. Nyári melegben remek búvóhely a meleg elől. A földszinti részen ezen kívül található még egy fürdőszoba és egy WC. Szintén a nappaliból lehet felmenni a tetőtérbe egy fémszerkezetű falépcsőfokos lépcsőn. Ezen a szinten két tágas szoba van, az egyik a hegyre néz, a másik pedig a Balatonra. Utóbbinak van egy erkélye, ahonnan gyönyörködni lehet a tó és a környék látványában. Az ingatlan víz, villany közművekkel rendelkezik, a szennyvíz egyedi emésztőbe ürül. Az épület a nappaliban lévő cserépkályhával fűthető. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A 650 m2-es kert bekerített, sok dísznövénnyel, fával (tuják, nyírfa, fenyő, gyümölcsfák, füge, bokrok), szép szobrokkal. Egy kis munkával igazi romantikus hangulatú környezet varázsolható belőle. Épített szalonnasütő és ásott kút is van, amiből a kertet lehet locsolni, valamint halpucoló hely vízcsappal, madáritató medence egy szép szoborral, illetve betonozott rész a kerti garnitúrának vagy medencének. Az épület korának megfelelő állapotú, folyamatosan karbantartott, de hosszú távon korszerűsítést, felújítást igényel. Az ingatlan jelenleg osztatlan közös, de a szomszédos telek, 780 m2 megvásárlásával önálló ingatlanné tehető. Ára 3 millió forint. Csendes helyet keresőknek nem alkalmas. Igény esetén csaknem a teljes berendezés maradhat. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Alsóörs Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Alsóörs Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Alsóörs

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Panorámás zártkerti telek közművekkel, - lakókocsi elhelyezésére alkalmas - eladó

Ha szeretne egy olyan kis területet, ahol elhelyezhet egy lakókocsit és még a Balaton látványában is gyönyörködhet, akkor jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! Alsóörs és Balatonalmádi között eladó ez a művelés alól kivont panorámás zártkerti terület.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Vízközeli, osztatlan közös zártkerti telek Alsóörsön eladó

Alsóörs zártkerti részén vált eladóvá ez az osztatlan közös tulajdonban lévő telek közel a vízparthoz. Némi rálátás is van róla a Balatonra. Megközelítése jó minőségű aszfaltos úton lehetséges. Kb. 1 km-re van strand, halásztanya.

Részletek